טוען…
אחרי ההוספה זה ייפתח כאפליקציה רגילה, בלי שורת כתובת.
שינוי כאן משנה את המנה בלבד, ולא את הרשימה הכללית.
כדי שיהיה ברור מי עדכן מה. לא נשמר בשום מקום חוץ מהרשימה שלכם.